Praktický odborný seminář pro kuchaře

Praktický odborný seminář pro kuchaře

Send by e-mail
  • V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií. Tentokráte se zaměříme regionální speciality ve středních Čechách a Praze. Inspirujeme se v tradiční měšťanské i venkovské kuchyni.
     
    Téma: Tradiční regionální kuchyně v 21. století
    Region: Praha a střední Čechy
    Kdy: 23. září 2020  9,00 - 16,00
    Kde: Gastronomická učebna Vysoké školy hotelové v Praze, Svidnická 508, Praha 8, 181 00
    Lektor: Pavel Bortník
     
    Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!
    Účastnický poplatek: restaurace certifikované v projektu Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní restaurace: 1500 Kč/osoba

    Přihlášky na:  https://forms.gle/Az6cFsYE5YirKCw79
     
    Počet osob je omezen.








     

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.