Česká kuchyně I. - kurz vaření
Uplynulé události
Česká kuchyně I. - kurz vaření
-
Česká kuchyně s tradičními recepty je základem každé domácnosti. Je libo klasickou českou kuchyň? Kurz české kuchyně je vhodný jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří si chtějí osvěžit základy vaření i naučit se něco nového.
A jak to probíhá na kurzu Česká kuchyně? Společně s šéfkuchařem se během kurzu, zakončeného konzumací vašich výtvorů, naučíte připravovat klasická česká jídla jako od maminky. K dispozici budete mít na zapůjčení i zástěry a recepty, které vám po kurzu zašleme na vaši emailovou adresu.
Menu se skládá z:
- Pravá svíčková na smetaně
-
- Vepřová krkovice na karamelizované cibuli
-
- Variace knedlíků špekový, karlovarský
-
- Zelňačka se smetanou
-
- Jablkový štrůdl
-
Kurz začíná v 18:00
Tento kurz vede
Lukáš Jeništa
Délka kurzu:
3 - 3,5 hodiny
Počet účastníků:
12
Cena kurzu
1 490 Kč
více info
ZDE.
kdy?
- 13.03.2015 - 13.03.2015
Doba přípravy
- Doba přípravy
- -
- Doba vaření
- -
Počet porcí
-
Přihlásit k odběru newsletteru
Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.