Gurmánské Velikonoce ve Velkých Karlovicích

Gurmánské Velikonoce ve Velkých Karlovicích

Send by e-mail
  • Užijte si velikonoční svátky ve společnosti dobrého jídla. Resort Valachy, sdružující hotely Lanterna, Horal a Galik v údolí Léskové ve Velkých Karlovicích, připravil na první dubnový víkend několik nabídek pro gurmány a také atraktivní novinku - premiérové uvedení vlastní VALACHY slivovice.
     
    2. 4. 2015 - Velikonoční degustační večer s veltlínským zeleným ve Spa hotelu Lanterna
    Milovníky vína jistě potěší Velikonoční degustační večer s Veltlínským zeleným, který se uskuteční ve čtvrtek 2. dubna ve Spa hotelu Lanterna. Hostem večera bude Ingrid Groiss, malovinařka z rakouské oblasti Weinviertel, která se zaměřuje na výrobu vína z odrůdy Veltlínské zelené. Představí svá vína a filozofii svého malého vinařství v kombinaci s pětichodovým menu, které bude zaměřeno na tradiční suroviny spjaté s přicházejícím jarem.

    V dubnu vás také ve Spa hotelu Lanterna čeká uvedení nového degustačního menu (To nejlepší z Valašska), které představí méně obvyklé valašské speciality v moderním pojetí, snoubené s víny.

    3. - 6. 4. 2015 - Velikonoční menu v hotelu Horal
    Valašská hospůdka hotelu Horal nabídne o svátcích Velikonoční menu:
    • - Uzená králičí játra se žloutkovou pěnou a ředkvičkovým salátkem - Hráškový krém s mátou a vaječnou sedlinou - Pomalu pečený beránek na rozmarýnu se špenátovou omáčkou a velikonoční nádivkou - Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem v čokoládové omáčce
    4 - 6. 4. 2015 - Jehněčí speciality v hotelu Galik
    Hotel Galik vsadil při přípravě velikonočního jídelníčku na jehněčí speciality, během víkendu hostům nabídne mimo jiné:
    • - Skopový vývar s brynzovým šátečkem - Jehněčí ragú s hříbky, rýže dušená - Jehněčí kýta se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor s jarní cibulkou - Jehněčí roláda se špenátem a anglickou slaninou - Jehněčí hřebínek a anglickými fazolkami - Jehněčí kýta na česneku, vařený brambor
    Uvedení VALACHY slivovice – novinka 2015
    Nezapomeňte ochutnat také žhavou novinku Resortu Valachy- vlastní VALACHY slivovici. Právě o velikonočních svátcích ji čeká premiéra, nabízet ji budou všechny tři hotely resortu. „Z úcty k valašským tradicím se dlouhodobě věnujeme krajové gastronomii, vyhledáváme a oživujeme tradiční receptury, využíváme regionální produkty. Poté, co jsme roku 2013 zahájili vlastní produkci valašských frgálů a medu, byl už jen krůček k myšlence nabídnout také vlastní VALACHY slivovici,“ popisuje ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla.

    kde?

  • Hotel Lanterna, Horal a Galik (Velké Karlovice)

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.