Ochutnejte Česko aneb kam na české speciality?
Ochutnejte Česko aneb kam na české speciality?
Naše certifikované restaurace jsou již zase otevřené a na jejich jídelních lístcích nechybí zajímavé tradiční i moderně pojaté speciality české kuchyně. V
penzionu Staré časy můžete ochutnat valašskou specialitu, pomazánku z vyškvařených mletých škvarků, do kterých se přidá hořčice, kyselá okurka a cibulka. Namazaná na grilovaný bečvanský chléb chutná skvěle jako předkrm nebo k vychlazenému pivu. Pokud vám při procházce zatím skoro liduprázdnými Mariánskými Lázněmi vyhládne, zajděte si do
Gurmet Restaurantu Villa Patriot na vynikající kachnu. Šéfkuchař Michal Huňka skloubil tradiční suroviny s moderním postupem, kdy se kachní prsa nepečou v troubě, ale připravují se na minutku na pánvi. Kachnu podává s tradičním houbovým rizotem z ječných krup, které známe pod názvem Kuba.
Máte-li rádi něco lehčího, například ryby, nesmíte minout Třeboň. V restauraci
Zdejší jídlo hotelu Zlatá hvězda na vás čeká mimo jiné filet z candáta s omáčkou z červené řepy a křenu a bramborový fondant.
www.penzion-starecasy.cz
www.villa-patriot.cz
www.zlatahvezda.cz
Doba přípravy
- Doba přípravy
- -
- Doba vaření
- -
Počet porcí
-
Přihlásit k odběru newsletteru
Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.