Novinky z nabídky našich certifikovaných restaurací

Novinky z nabídky našich certifikovaných restaurací

Send by e-mail
  • Podzim bude plný zajímavých gastronomických akcí. V restauraci Villa Patriot v Mariánských Lázních budou nabízet nové menu ve stylu Czech Specials, na jídelním lístku se objeví glazírovaná telecí kýta s karotkovým pyré, nebude chybět ani zvěřina, jako je křepelka s houbami, dušená kančí kýta se smetanovou omáčkou.


     www.villapatriot.cz

    V restauraci Tusculum v Karlových Varech budou v listopadu servírovat svatomartinské menu, kde budete moci ochutnat například husu s červeným zelím s malinami. Třicet let svobody 16.11.2019 v Tusculum oslaví retro menu s podtitulem: Česká jídla a nápoje stejná a přesto jiná.


    www.tusculumkv.cz
     
    První listopadový víkend v restauraci Mlýnský domov v Jinočanech bude patřit zvěřinovým hodům a můžete si sem zajít na kančí se šípkovou i se zelím. Hned další víkend zde bude patřit martinské huse, péci a servírovat se budou i celé husičky, což lze využít pro rodinné obědy i večeře. www.mlynskydomov.cz

    Restaurace Kovárna v Lázních Lipová nabízí svým hostům vyhlášené husí hody již od konce října. Za pomalu  pečenou husou se zelím a bramborovými lokšemi se sjíždí hosté z širokého okolí.
    www.penzionkovarna.cz

    V restauraci Tritonu v Praze bude listopad patřit michelinským hvězdám, 23.11.2019 zde proběhne večeře, při které bude degustační menu spolu s týmem Tomáše Horáka připravovat i duo šéfkuchařů berlínské restaurace Facil, která se pyšní dvěma michelinskými hvězdami. Jedním z velkých hitů restaurace Facil je rafinovaná prezentace švábského vepříka, respektive vepřového bůčku doplněného prémiovým kaviárem, ústřicí Gillardeau a zeleným kardamomem, Tomáš Horák nabídne mimo jiné i svou legendární prezentaci srnčího hřbetu fermentovaného v koji rýži, který na talíři doplňuje lanýžový gel, brusinky či špekový prach. Celé menu bude doprovázené pečlivě vybranými, špičkovými víny, včetně elegantní champagne.
    www.tritonrestaurant.cz

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.