Uplynulé události

FRESH Festival Praha 2015

FRESH Festival Praha 2015

Send by e-mail
  • Apetit Festival je teď FRESH! Tak zní letošní motto oblíbeného kulinářského festivalu, který v Praze poprvé přinese možnost ochutnat skvělou gastronomii nejen z hlavního města. Oficiálním spolupořadatelem akce se od letošního roku stala televize Prima, a tak se původní název Apetit Festival změnil podle kulinářské značky televize na FRESH Festival. V Praze se velká kulinářská show odehraje od soboty 6. do neděle 7. června 2015, hlavní program se uskuteční v Letenských sadech na Letné.

    V sobotu 6. června bude program probíhat od 10 do 21 hodin a v neděli 7. června od 10 do 18:00 hodin (vstupné po oba dny je 100,-Kč).
     
    FRESH Festival letos slibuje jedinečné gastronomické zážitky a také celou řadu osobností spojených se špičkovým jídlem. „Přijďte se podívat na skvělé kuchařské show a naučte se vařit s nejlepšími kuchaři České republiky, kteří přímo z pódia budou vést kulinářské workshopy. V Plzni své umění ukáže ´zlý šéf´ Zdeněk Pohlreich, slovenský kuchařský mág, který mimo jiné působil jako zástupce šéfkuchaře v restauraci Jamieho Olivera, Marcel Ihnačák nebo Jiří Štift, vyhlášený šéfkuchař známý z televizní soutěže MasterChef. Chybět nebude ani Roman Paulus, Ivan Vodochodský, Riccardo Lucque či expert na molekulární kuchyni a extrémní catering Petr Koukolíček,“ zve pořadatel festivalu Petr Jirásek.

    Tím výčet známých tváří nekončí. FRESH Festival bude mít i druhé podium, na kterém se v metropoli představí také Veronika Koko Kokešová, Karolína z TV Prima, Markéta Hrubešová, Petr Havlíček a Petr Ocknecht, který bude vařit z hmyzu. Chybět zde nebude ani Zdeněk Pohlreich a Marcel Ihnačák. „Pro čtyři vybrané návštěvníky budou připravené plně vybavené kuchyně, ingredience, nádobí a vše potřebné… Pod vedením známých osobností budou pokrmy vařit naživo společně s nimi,“ doplnil Petr Jirásek.

    kde?

  • Praha, Letenské sady, Letná

    kdy?

  • 06.06.2015 - 07.06.2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.