CzechSpecials
Zertifizierte Restaurants
Unser Tipp
Über Tschechische Gastronomie
Rezepte
Über uns
Login
deutsch
čeština
english
français
deutsch
italiano
polski
ру́сский
Search for:
Slavnosti lesních plodů
Uplynulé události
Slavnosti lesních plodů
Send by e-mail
Tweet
Houby - plody lesa a luk, podivuhodné a zvláštní jsou v české kuchyni již odedávna. Jejich sběr a gastronomická úprava je koníčkem mnoha našich spoluobčanů. Hlavně v době dovolených by mohlo platit úsloví „Co Čech to houbař“. Na rozdíl od Anglie kde o houby rostoucí v lese nikdo ani nezavadí a konzumují se jenom žampiony z velkožampionáren, česká kuchyně se bez lesních hub neobejde.
K lesním plodům samozřejmě patří stejně hojně sbírané maliny, ostružiny, borůvky a brusinky. Ty dovážené z jiných světadílů domácím plodům vůbec nemohou v chuti konkurovat. Na druhé straně maliny a ostružiny pěstované na plantážích v blízkých Břežanech stojí za ochutnání.
Akce bude probíhat od 10:00 do 16:00 hod.
více informací zde:
www.farmarsketrziste.cz
,
www.facebook.com/ftpraha
wo?
Farmářské tržiště, náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 3
wann?
16.08.2014 - 16.08.2014
Zubereitung
Zubereitungszeit
Zubereitungszeit
-
Kochzeit
-
Anzahl der Portionen
-
Zutaten
Newsletter abonnieren
Melden Sie sich für unseren Newsletter und wir informieren Sie, sobald neue Artikel hinzugefügt
Ausgewählte Ereignisse
Die meisten lesen
Kartoffeln – eine beliebte Beilage und zugleich das Wesen der Leckerbissen
Ein misslungener Kuchen wurde „Frgál“ genannt
Tschechische Suppe ist nicht nur ein Gericht, sondern auch eine Medizin
Der gebratene Karpfen, ein Symbol tschechischen Weihnachten
Die Weinkeller: die verbogenen Schätze unter Erdboden im Südmähren
Diese Webseite verwendet Cookies. Mit der Nutzung erkläre ich mich einverstanden.
Ich stimme zu.