Hovězí maso na majoránce

Hovězí maso na majoránce
Send by e-mail

Doba přípravy

Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
120 minut

Počet porcí

4

Ingredience

    • 600 g hovězího zadního masa
    • 1 menší cibule
    • 100 g másla
    • majoránka
    • sůl
    • pepř
    • vývar
    Majoránku používali kuchaři už v antice a i v české kuchyni jde o velmi oblíbené koření.  Úpravy mas na majoránce jsou českou specialitou a v jiných kuchyních je nenajdete.V tomto  pražském receptu majoránka krásně provoní hovězí maso.
     

postup

  • Cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na másle. Hovězí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme k cibuli. Necháme osmahnout, okořeníme rozetřenou majoránkou, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Podáváme s opečenými škubánky

Přihlásit k odběru newsletteru

Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.