Kuřecí jáhlové rizoto

Kuřecí jáhlové rizoto
Send by e-mail

Doba přípravy

Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
20 minut

Počet porcí

4

Ingredience

    • 400 g jáhel
    • 400 g kuřecích prsíček
    • 500 g červeného zelí
    • 1 cibule
    • 500 g kapusty
    • olej
    • sůl
    • pepř
    • majoránka
    • petrželová nať
    • česnek

    Chutná a zdravá kombinace jáhel, kuřecího masa a zeleniny. Skvělý tip pro vyznavače zdravého životního stylu!

postup

  • Na oleji osmažíme cibulku, přidáme jáhly a opražíme. Zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme doměkka. Na oleji osmažíme kuřecí maso, přidáme zelí a kapustu, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme, až se voda odpaří. Nakonec vmícháme jáhly, dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem a sekanou petrželkou.

Přihlásit k odběru newsletteru

Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.