Zabíjačka a vepřové koleno
Zabíjačka a vepřové koleno
- Jitrnice, jelítka, tlačenka nebo třeba pečené koleno. Vepřové speciality patří ke stálicím české kuchyně. Ještě zhruba před 30 lety mnoho vesnických rodin chovalo v chlívku vepře, který byl určen k porážce právě v nejchladnějších měsících roku. Dnes je tradiční zabijačka na ústupu, přesto si zmíněné speciality můžete v restauracích dopřát. Když budete mít štěstí, užijete si i atmosféru tradiční zabijačku, některé restaurací ji totiž nabízejí jako zážitkovou gastronomii.
A jak funguje spojení vepřových specialit s proslulým českým pivem? To zjistíte zde:
Doba přípravy
- Doba přípravy
- -
- Doba vaření
- -
Počet porcí
-
Přihlásit k odběru newsletteru
Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.