Zabíjačka a vepřové koleno

Zabíjačka a vepřové koleno

Send by e-mail
  • Jitrnice, jelítka, tlačenka nebo třeba pečené koleno. Vepřové speciality patří ke stálicím české kuchyně. Ještě zhruba před 30 lety mnoho vesnických rodin chovalo v chlívku vepře, který byl určen k porážce právě v nejchladnějších měsících roku. Dnes je tradiční zabijačka na ústupu, přesto si zmíněné speciality můžete v restauracích dopřát.  Když budete mít štěstí, užijete si i atmosféru  tradiční zabijačku, některé restaurací ji totiž nabízejí jako zážitkovou gastronomii.
    A jak funguje spojení vepřových specialit s proslulým českým pivem? To zjistíte zde:
     

    kdy?

  • 17.01.2017

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.