Atrium Restaurant

Atrium Restaurant

Send by e-mail
  • Sám vstup do honosné haly hotelu Grad Majestic v Truhlářské ulici restauraci vám může způsobit jistou stísněnost, dokud neobjevíte vchod do vlastní restaurace. Je rozlehlá a zařízená pro potřeby hotelového provozu. Má však jednu poutavou atrakci - komorní salonek o pár místech. Čtyři skleněné stěny i strop navozují poněkud zvláštní „skleníkovou“ atmosféru. Jednoduchý až strohý mobiliář, zpočátku tedy nic moc emocí. Ty se objeví jako by vypadly z jídelního lístku na stole, až když jej otevřete. 



    V nabídce kuchyně patří k nejčetnějším segment české klasiky. Pestrý výběr slibuje vysoký gastronomický zážitek jak tuzemským, tak zahraničním hostům. 



    První lžíce hovězího consommé s kořenovou zeleninou a masem z květové špičky potom obrátí všechnu pozornost k talíři. Silný vývar se slušnou porcí masa s pevnou zeleninou v optimálním poměru dává jasný signál: zde se bude jíst víc než dobře. Ostatní položky na lístku to jen potvrzují. Jako kančí kýta s šípkovou omáčkou a kaštanovým knedlíkem! Maso se stále ještě patrným odérem divočiny s mírně navinulou omáčkou splyne na patře v jedinečný dojem. Divoká příchuť u divočáků dílem mizí, dávají totiž přednost žíru obilí a kukuřice na polích před pracným hledáním žaludů. Což většina konzumentů vlastně vítá. Knedlík je pevný, s vlastní zajímavou chutí. Dá se tedy pozřít i nenasáklý a není to vůbec špatné sousto. Maso potom se s omáčkou dosyta pomazlí. Celek tak jistě dokáže překvapit až uchvátit i cizince, kteří mají se zvěřinou doma svou zkušenost.  V nabídce jsou i čerstvé saláty z u nás pěstovaných komponent, nezbytné burgery a samozřejmě jedinečná drůbež. Staročeská pečená kachna, bramborové lokše a kedlubnové vinné zelí, třeba. 
    Pod vlivem umu zdejšího kuchařského týmu si tak na počáteční rozpaky při příchodu už ani nevzpomenete. 



    Atrium Restaurant - Grand Majestic Hotel Prague, Truhlářská 16, Praha 110 00
    tel.:+420 211 159 100, e-mail: reception@hotel-grandmajestic.cz, https://www.hotel-grandmajestic.cz
    otevřeno: Po – Ne 12.00 - 22.00

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.