Uplynulé události

To nejlepší z Valašska – degustační menu

To nejlepší z Valašska – degustační menu

Send by e-mail
  • Zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna uvede v dubnu nové degustační menu, které představí méně obvyklé valašské speciality v moderním pojetí, snoubené s víny:
    •  
    • - Carpaccio z mladého jelena s malinovým gelem, rukolou a kmínovou tyčinkou

     
    • - Pomalu pečený vepřový bok provoněný bukovým kouřem s dolnopaseckým sýrem na borůvkové redukci, bedlové suchary
     
     
    • - Řezy z telecí kýty podlévané silnou štávou s pošírovanou cibulí s rozmarýnem, jarní bramborové nočky
    •  
    • - Makový koláč se žloutkovým krémem, cukrovým zámotkem a hruškovou křížalou


    Dobrou chuť!

    kde?

  • Spa Hotel Lanterna, Velké Karlovice

    kdy?

  • 01.04.2015 - 30.04.2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.