Etiketa stolování s vánočním degustačním menu ve Spa hotelu Lanterna
Uplynulé události
Etiketa stolování s vánočním degustačním menu ve Spa hotelu Lanterna
V beskydském hotelu Lanterna si mohou dopřát pobyt
Předvánoční relaxace s Etiketou stolování. Ten přinese další z řady oblíbených podvečerních programů věnovaných etiketě, jež hotel Lanterna pořádá pro hosty několikrát do roka, tentokrát s vánoční tématikou.
Hosty čeká posezení u dobrého jídla s povídáním o zásadách stolování se zaměřením na
evropské vánoční tradice v podání Alexandra Burdy. V rámci degustační večeře připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem budou servírovány vybrané pokrmy reprezentující jednotlivé země ve vánočním čase včetně nápojů a vín.
Menu degustačního večera Etiketa stolování:
-
Aperitiv: Vařonka (Polsko)
-
Studený předkrm: Variace rybích specialit (Švédsko, Pobaltí)
-
Polévka: Drůbeží vývar s macesovými noky, vývar s knedlíčky z chlebových placek (židovská kuchyně), burgundské sudové víno
-
Teplý předkrm: Šneci na hráškové brázdě s máslovými toasty (Francie), Víno Crémant
-
Hlavní chod: Konšelská mísa (Německo), kvasnicové pivo s ukázkou servisu do mokré sklenice
-
Dezert: Vánoční pudink (Anglie), Portské víno
-
Káva: Cafe au lait (Francie) a dezert Turrón z mandlí a medu (Španělsko)
Více:
www.lanterna.cz
kde?
- Spa Hotel Lanterna, Velké Karlovice
kdy?
- 19.12.2014 - 21.12.2014
Doba přípravy
- Doba přípravy
- -
- Doba vaření
- -
Počet porcí
-
Přihlásit k odběru newsletteru
Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.