CzechSpecials

  • Certifikované restaurace
  • O české gastronomii
  • Recepty
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Hlavní jídla
    • Přílohy
    • Moučníky
    • Cukrářské výrobky
    • Recipes in foreign languages
    • Dutch
    • Lithuanian
    • Portuguese
    • Spanish
  • O nás
  • Certifikace
    • Postup pro získání certifikátu
    • Žádost o certifikaci restaurace
    • Žádost o certifikaci cukrárny/kavárny
    • Podmínky pro certifikaci restaurace
    • Podmínky pro certifikaci cukrárny/kavárny
    • Výhody certifikace
    • Partneři projektu
    • Ke stažení
    • Administrace žádostí
    • Moje restaurace
Login
  • čeština
    • čeština
    • english
    • français
    • deutsch
    • italiano
    • polski
    • ру́сский
Certifikace

Kontroloři restaurací a cukráren

  • Pavel Bortník
  • Oldřich Pítra
  • Ladislav Pertl
  • Lubomír Brázda
  • Martin Slavomil Kohout
  • Milan Nemrava
  • Tomáš Kourek
  • Stanislav Zukal
  • Václav Forman
  • Jakub Vyskočil
  • Maria Horníková

Hodnotitelé cukráren/kaváren

František Buchal 
Pavlína Permedlová
Iva Roháčová
Eva Sedláčková
Tereza Čermáková
Následující události
Nejčtenější články
  • 10 zajímavostí o jahodách
  • Nepodařenému koláči se říkalo frgál
  • Odkud se vzala v českých zemích vinná réva?
  • 7 tipů na domácí nanuky
  • Omáčky - chlouba české kuchyně
  • Právní doložka
  • Kontaktujte nás
  • Site Map
  • Prohlášení o přístupnosti
  • Cookies
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Zpracování osobních údajů v projektu Czech Specials
  • Certifikované restaurace
  • Partneři
  • Facebook
  • YouTube
  • Ke stažení
  • Pro novináře
  • Zajímavé odkazy
Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací. Rozumím.