Koňaková špička

Koňaková špička
Send by e-mail

Doba přípravy

Doba přípravy
60 minut
Doba vaření
8

Počet porcí

10 ks

Ingredience

  • NA PAŘÍŽSKÝ KRÉM
    400 ml smetany ke šlehání
    50 g 100% rostlinného tuku, např. Omega
    40 g kakaa holandského typu
    50 g moučkového cukru
    NA PIŠKOTY
    1 vejce + 60 g krupicového cukru
    10 g (2 lžíce) vanilkového pudinkového prášku
    10 g hladké mouky
    NA NÁPLŇ
    50 ml (domácího) vaječného likéru
    sušená smetana nebo mléko na zahuštění
    NA POLEVU
    200 g čokoládových penízků
    50 g 100% rostlinného tuku 
     
    Tento  vyjímečný zákusek je plný překvapení, náplň tvořé pařížský krém a jemný vaječný koňak. Kdo jednou ochutná, stává se závislým.

postup

Přihlásit k odběru newsletteru

Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.