Restaurace Fontána

Restaurace Fontána

Send by e-mail
  • Jedna z restaurací hotelu současnosti odpovídá snad všem požadavkům klientely. Oslovující prostředí, kde se střídá skromnější část s efektní, spíše klubovým sektorem. Navíc je zde pro vás připraven komorní salonek se stopou starosvětské noblesy. Za zmínku stojí i to, že za prosklenými stěnami je k dispozici rozměrná letní terasa.





    Restaurace ovšem není náladotvorná bez dobré kuchyně a pozorné obsluhy. Lístek není nijak oslňující co do počtu položek, zato skrývá ne často vídané položky. Můžete mít štěstí třeba na okouna. Jedna z nejchutnějších ryb bývá často pomíjena skrze velký počet drobných kostí. Ale věřte nebo ne, v mé porci jsem nenatrefil na jedinou! Co se ustrojení týká, byla krmě báječná. S rybou si hezky porozuměly zeleninové hranolky. Mimochodem báječný nápad, kořenové druhy máme rádi. Navíc jim po tepelné úpravě zůstala jejich pevnost i sametová chuť. 



    V menu se objevují zajímavé receptury ze světa, kuřecí supreme, smetanové italské rizoto s hráškem například. Vepřová panenka s fazolovými lusky na česneku, šťouchané brambory s cibulkou zase zřetelně potvrzují naši náklonnost k vepřovému. Která je v našich úhelných úpravách pochopitelná. 



    Fontána má zvláštní, „sportovní“ režim, dalo by se říci. Díky vedlejšímu tenisovému areálu funguje poněkud jako diváci na kurtu. Pokud má obsluha obecenstvo a kuchaři se hrnou objednávky, nasadí správné tempo a zřetelně cítíte radost z toho, kterak si po dlouhé době mohou své profese užívat. Z druhé strany ji zase motivují pokřiky nadšenců na cyklistické stezce. Je to možná u každého jinak, ale oběd nebo časná večeře s chody konzumovanými v rytmu úderů soupeřících tenistů vám trochu zvednou vaši náladu – i sebevědomí. 
    Hotel Jana je zkrátka místem mnoha lákadel. Z jedné strany městské sídliště, z druhé nabídka již zmíněných sportovních programů. V Bečvě si navíc můžete zarybařit, a když budete mít štěstí, možná dojde i na okouna. 
     
    LH Hotel Jana, Koliby 2, Přerov 750 02
    +420 581 833 111, e-mail: hotel@hotel-jana.cz, https://www.hotel-jana.cz
    otevřeno: Po – Ne 11.00 – 23.00

    Autor: Milan Ballík

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.