Pozvánka na praktický odborný seminář pro kuchaře

Pozvánka na praktický odborný seminář pro kuchaře

Send by e-mail
  • Tradiční regionální kuchyně v 21. století - region Severní Morava
     
    Kdy: 21.11. 2019   od 9,00 do 16,00 hod.
    Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník
    Lektor: Pavel Bortník
     
    V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést toto vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k místním surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum možného také pomocí moderních postupů i technologií.
    Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich čím dál náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!

    Účastnický poplatek:
    Certifikované restaurace Czech Specials 500 Kč/osoba
    Ostatní 1 500 Kč/osoba
     
    Počet účastníků je omezen.
     
    Přihlášky prosíme na: https://forms.gle/k2UuWoVqZVfK6UFK8

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.