Pozvání na seminář o regionální kuchyni Severní Moravy a Slezka

Pozvání na seminář o regionální kuchyni Severní Moravy a Slezka

Send by e-mail
  • Jste certifikovaná restaurace, nebo o certifikaci do projektu Czech Specials uvažujete?
    Právě pro vás je určen praktický odborný seminář na téma: Tradiční regionální kuchyně v 21. století - region Severní Morava a Slezsko

    V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k místním surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií.
    Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich čím dál náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!

    Kdy: 21.11. 2019, od 9,00 do 16,00 hod.
    Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník

    Lektor: Pavel Bortník

    Účastnický poplatek: certifikované restaurace Czech Specials 500 Kč/osoba, ostatní 1 500 Kč/osoba
     
    Počet osob je omezen. Poslední volná místa!
     
    Přihlášky prosíme na: https://forms.gle/k2UuWoVqZVfK6UFK8

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.