Kořením proti virózám?

Kořením proti virózám?

Send by e-mail
  • O imunitě se dnes mluví každý den. Každý se o ní zajímá, chce ji posilovat a pokud ji nemá, tak znovu získat. Málokdo ví, že nám k ní mohou dopomoci i některé známé druhy koření a bylinek, které naše pokrmy nejen dochutí, ale dokážou zlikvidovat i viry, zákeřné plísně a bakterie. Většinu koření k nám ve středověku přivezli arabští obchodníci, tak dlouho naše kuchyně zná například pepř, skořici, badyán a koriandr, později i kurkumu. O posílení imunity se však rychle postará i hořčičné semínko, majoránka a její rodná sestra dobromysl, neboli oregano.  V současné době se zkoumají i účinky kmínu, který patří k nejoblíbenějšímu koření v české tradiční kuchyni. Proto vařte a jezte česká jídla, nejen, že jsou výborná, ale ještě jimi posílíte svoji imunitu!



    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.