Dýňové tipy v restauracích Czech Specials

Dýňové tipy v restauracích Czech Specials

Send by e-mail
  • Přišel čas dýní. Svůj vrchol má sice ještě před sebou, nicméně některé restaurace je mají na lístku zařazeny už nyní. O jejich popularitě v našich jídelníčcích svědčí jedno: staly se každoroční součástí nabídky mnoha podniků, nesoucích značku Czech Specials.

    Kupříkladu Restaurace Dobrá Chvíle v Neslovicích nabízí dýňový krém s opraženými dýňovými semínky.




    Pražská Hajnovka zase zajímavý Teplý dýňový salát – s listy salátu, sušenou selečí šunkou, cizrnou a černou čočkou.



    Harmonie v Přerovském hotelu FIT láká na Dýňový krém s chilli vlákny.



    V Merci v Brně můžete mít dýňové cappuccino s grilovanou krevetou a vanilkovou pěnou.



    V hotelu Port na břehu Máchova jezera zase chystá  šéfkuchařka Irena Nikodémová krém z pečené dýně s krutony a parmazánovými hoblinami. 



    Existuje ještě jedno využití této atraktivní zeleniny, a sice v souvislosti se svátkem Halloween. Jsou to vyřezávané „hlavy“ se zlověstnými výrazy, jimiž koledníci umocňují získávání dárků. Není však známo, že by jejich hrůzné výrazy někoho opravdu vystrašily. 



    Ovšem ví se, že v Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou už po několikáté připravují halloweenský svátek a v jeho rámci speciální tříchodové menu, které se letos bude podávat ve dnech 25. – 29. 10. Krom jiného nabídne také taštičky, plněné dýňovou fáší. 




    Jak již bylo řečeno, čas dýní je tu.
     

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.