Uplynulé události

Valentýnská etiketa stolování s degustačním menu

Send by e-mail
  • Máte rádi kvalitní gastronomii? Chcete se dozvědět více o etiketě stolování nebo si oprášit znalosti zásad společenského chování? Zveme vás na Etiketu stolování s degustačním menu v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna.

    Tradiční program zahrnuje vícechodové degustační menu snoubené s víny a spojené s povídáním o etiketě stolování v podání Alexandra Burdy ze Slezské univerzity v Opavě. Zábavnou formou se dozvíte nejen tipy týkající se zásad správného stolování, ale také zajímavosti k servírovaným pokrmům.

    A protože únor patří zamilovaným, bude Etiketa stolování s degustačním menu v pátek 13. února zaměřena na partnerskou etiketu a budou se degustovat pokrmy s afrodiziakálními účinky. Dozvíte se, které suroviny v gastronomii mohou povzbuzovat touhu (ať už díky prvkům suroviny, nebo barvou či vzhledem), a vybrané pokrmy také ochutnáte – např. ústřice, polévku z vlaštovčích hnízd, pokrmy s celerem nebo sorbet z ananasu, broskve a zázvoru, na závěr místo kávy horkou čokoládu s chilli sirupem.

    Cena bez ubytování: 1 190 Kč/osoba. Cena se současným ubytováním ve Spa hotelu Lanterna za osobu a noc: od 2 290 Kč (dle typu pokoje).    

    Více info ZDE.        

    kde?

  • restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna

    kdy?

  • 13.02.2015 - 13.02.2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.