CzechSpecials
Zertifizierte Restaurants
Unser Tipp
Über Tschechische Gastronomie
Rezepte
Über uns
Login
deutsch
čeština
english
français
deutsch
italiano
polski
ру́сский
Search for:
Slavnosti lesních plodů
Uplynulé události
Slavnosti lesních plodů
Send by e-mail
Tweet
Houby - plody lesa a luk, podivuhodné a zvláštní jsou v české kuchyni již odedávna. Jejich sběr a gastronomická úprava je koníčkem mnoha našich spoluobčanů. Hlavně v době dovolených by mohlo platit úsloví „Co Čech to houbař“. Na rozdíl od Anglie kde o houby rostoucí v lese nikdo ani nezavadí a konzumují se jenom žampiony z velkožampionáren, česká kuchyně se bez lesních hub neobejde.
K lesním plodům samozřejmě patří stejně hojně sbírané maliny, ostružiny, borůvky a brusinky. Ty dovážené z jiných světadílů domácím plodům vůbec nemohou v chuti konkurovat. Na druhé straně maliny a ostružiny pěstované na plantážích v blízkých Břežanech stojí za ochutnání.
Akce bude probíhat od 10:00 do 16:00 hod.
více informací zde:
www.farmarsketrziste.cz
,
www.facebook.com/ftpraha
wo?
Farmářské tržiště, náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 3
wann?
16.08.2014 - 16.08.2014
Zubereitung
Zubereitungszeit
Zubereitungszeit
-
Kochzeit
-
Anzahl der Portionen
-
Zutaten
Newsletter abonnieren
Melden Sie sich für unseren Newsletter und wir informieren Sie, sobald neue Artikel hinzugefügt
Ausgewählte Ereignisse
Die meisten lesen
Anfang der Bierbrauerei in dem tschechischen Land
Knödel – Phänomen der tschechischen Küche
Ein süßes Gericht zum Mittagessen? Kein Problem in Tschechien
Ein misslungener Kuchen wurde „Frgál“ genannt
Auf den tschechischen Weinlesen darf nicht der Most fehlen!
Diese Webseite verwendet Cookies. Mit der Nutzung erkläre ich mich einverstanden.
Ich stimme zu.