Kouzlení z dýně ve Spa hotelu Lanterna
Uplynulé události
Kouzlení z dýně ve Spa hotelu Lanterna
Kuchaři Spa hotelu Lanterna připravili na říjen nové degustační menu Kouzlení z dýně, přinášející čtyři sladké i slané variace z této tradiční suroviny.
Kouzlení z dýně ve Spa hotelu Lanterna – říjen 2015
Restaurace Vyhlídka v Spa hotelu Lanterna v beskydských Velkých Karlovicích potěší v říjnu milovníky dýně. Šéfkuchař Pavel Václavík se svým týmem tuto tradiční podzimní surovinu ztvárnil do celkem čtyř chodů degustačního menu snoubeného s vínem. Restaurace klade důraz na využití místních produktů. Dýně pro říjnové menu se podařilo získat od pěstitelů přímo z oblasti Velkých Karlovic.
Degustační menu „Kouzlení z dýně“ – říjen 2015
-
- Ceviche z lososa na dýňovém gelu s tmavými chipsy (Ryzlink vlašský 2014 moravské zemské, suché GALA)
-
-

-
-
- Domácí nudle s dýňovou pěnou, natenko krájená kachní prsíčka (Riesling 2013 Rheinhessen, trocken WITTMANN)
-
- Telecí kotleta v bylinkové krustě podlévaná demi glace s dýňovými nočky (Pinot Noir 2012 výběr z hroznů, suché SŮKAL)
-
-

-
-
- Dýňová zmrzlina v čokoládovém piškotu s makovou omáčkou (erlot rosé 2014 jakostní víno odrůdové, polosuché TETUR)Restaurace