Gurmánské loučení s létem na Horalu nabídne mořské plody i frgálovou manufakturu
Uplynulé události
Gurmánské loučení s létem na Horalu nabídne mořské plody i frgálovou manufakturu
Gastronomické zážitky z regionální i mezinárodní kuchyně nabídne akce
s názvem Gurmánské loučení s létem, která se uskuteční v sobotu 30. srpna na grilovací terase hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. „Po úspěchu květnového zahájení grilovací sezóny, kdy jsme hostům připravili ukázky filetování a grilování mečouna, jsme se rozhodli spojit s neobvyklým gastronomickým zážitkem také ukončení grilovací sezóny. Gurmánské loučení s létem bude zároveň předzvěstí blížícího se Karlovského gastrofestivalu, kterého se Horal tradičně účastní a na nějž bychom tak chtěli hosty začít lákat,“ uvedl vedoucí hotelu Horal Marek Bača. Od 11 do 16 hodin uvidí návštěvníci ukázky přípravy mořských odů a ryb v podání odborníků ze společnosti Makro. Tým kuchařů hotelu Horal z nich připraví vybrané speciality, které přinesou zajímavé propojení exotičtějších surovin s tradičními valašskými. K ochutnání bude například salát z chobotnice, manga a řapíkatého celeru s meruňkovou redukcí, krevetový špíz s ovčím sýrem nebo grilovaný steak z tuňáka na omáčce z pečených paprik. Připravena bude také ochutnávka moravských vín a různých druhů sýrů, k tomu zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka. Program bude moderovat Milan Nepustil. „Připraveny budou také ukázky výroby frgálů. Hosté si budou moci výrobu také sami vyzkoušet. Právě frgálová manufaktura je jedním z lákadel, která se chystáme nabídnout hostům také na letošním Karlovském gastrofestivalu,“ dodal Marek Bača.
Více: http://www.horal-hotel.cz
kdy?
- 30.08.2014 - 30.08.2014
Doba přípravy
- Doba přípravy
- -
- Doba vaření
- -
Počet porcí
-
Přihlásit k odběru newsletteru
Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.