Uplynulé události

Etiketa stolování s vánočním degustačním menu ve Spa hotelu Lanterna

Send by e-mail
  • V beskydském hotelu Lanterna si mohou dopřát pobyt Předvánoční relaxace s Etiketou stolování. Ten přinese další z řady oblíbených podvečerních programů věnovaných etiketě, jež hotel Lanterna pořádá pro hosty několikrát do roka, tentokrát s vánoční tématikou.
    Hosty čeká posezení u dobrého jídla s povídáním o zásadách stolování se zaměřením na evropské vánoční tradice v podání Alexandra Burdy. V rámci degustační večeře připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem budou servírovány vybrané pokrmy reprezentující jednotlivé země ve vánočním čase včetně nápojů a vín.



    Menu degustačního večera Etiketa stolování:
    • Aperitiv: Vařonka (Polsko)
    • Studený předkrm: Variace rybích specialit (Švédsko, Pobaltí)
    • Polévka: Drůbeží vývar s macesovými noky, vývar s knedlíčky z chlebových placek (židovská kuchyně), burgundské sudové víno
    • Teplý předkrm: Šneci na hráškové brázdě s máslovými toasty (Francie), Víno Crémant
    • Hlavní chod: Konšelská mísa (Německo), kvasnicové pivo s ukázkou servisu do mokré sklenice
    • Dezert: Vánoční pudink (Anglie), Portské víno
    • Káva: Cafe au lait  (Francie) a dezert Turrón z mandlí a medu (Španělsko)

    Více: www.lanterna.cz

    kde?

  • Spa Hotel Lanterna, Velké Karlovice

    kdy?

  • 19.12.2014 - 21.12.2014

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.