Česká kuchyně II. - kurz vaření
Uplynulé události
Česká kuchyně II. - kurz vaření
Česká kuchyně s tradičními recepty je základem každé domácnosti. Je libo klasickou českou kuchyň? Kurz české kuchyně je vhodný jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří si chtějí osvěžit základy vaření i naučit se něco nového.
A jak to probíhá na kurzu Česká kuchyně? Společně s šéfkuchařem se během kurzu, zakončeného konzumací vašich výtvorů, naučíte připravovat klasická česká jídla jako od maminky. K dispozici budete mít na zapůjčení i zástěry a recepty, které vám po kurzu zašleme na vaši emailovou adresu.
Menu se skládá z:
-
- Tradiční bramborová polévka
-
- Pečená kachna s červeným zelím
-
- Houskový knedlík
-
- Rajská omáčka s hovězím masem
-
- Vdolečky se zakysanou smetanou
Kurz začíná v 18:00
-
Délka kurzu: 3 - 3,5 hodiny
-
Počet účastníků: 12
-
Cena kurzu1 490 Kč
kde?
- Husitská 56, Praha 3
kdy?
- 20.02.2015 - 20.02.2015
Doba přípravy
- Doba přípravy
- -
- Doba vaření
- -
Počet porcí
-
Přihlásit k odběru newsletteru
Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.