Uplynulé události

Česká kuchyně II. - kurz vaření

Send by e-mail
  • Česká kuchyně s tradičními recepty je základem každé domácnosti. Je libo klasickou českou kuchyň? Kurz české kuchyně je vhodný jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří si chtějí osvěžit základy vaření i naučit se něco nového. 

    A jak to probíhá na kurzu Česká kuchyně? Společně s šéfkuchařem se během kurzu, zakončeného konzumací vašich výtvorů, naučíte připravovat klasická česká jídla jako od maminky. K dispozici budete mít na zapůjčení i zástěry a recepty, které vám po kurzu zašleme na vaši emailovou adresu.

    Menu se skládá z:
    • - Tradiční bramborová polévka
    • - Pečená kachna s červeným zelím
    • - Houskový knedlík
    • - Rajská omáčka s hovězím masem
    • - Vdolečky se zakysanou smetanou
    Kurz začíná v 18:00
    • Délka kurzu: 3 - 3,5 hodiny
    • Počet účastníků: 12
    • Cena kurzu1 490 Kč
    Tento kurz vede Pavel Cón

    více info ZDE.

    kde?

  • Husitská 56, Praha 3

    kdy?

  • 20.02.2015 - 20.02.2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.